Kate Hudson otvoreno progovorila o odgoju troje djece s tri različita muškarca

SURODITELJSTVO može biti jedan od najvećih životnih izazova, a Kate Hudson to radi s tri različita oca svoje djece. Glumica je nedavno otkrila kako joj je to usred pandemije, kao i stalnog usklađivanja rada i roditeljstva.

"Znate, imam više tata, imam djecu svugdje", rekla je Kate za Sunday Today govoreći o svojoj djeci, dvogodišnjakinji Rani Rose koju dijeli sa svojim partnerom Dannyjem Fujikawom, devetogodišnjem Binghamu kojeg je dobila u vezi s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem te 17-godišnjem Ryderu, čiji je otac njezin bivši suprug Chris Robinson.

Za Kate je jedini prioritet ostvariti uspješno roditeljstvo s trojicom muškaraca s kojima ima djecu.

"Jedina očekivanja koja su vrlo visoka odnose se na moju obitelj, moju djecu i obiteljske probleme. Izuzev toga, jednostavno pustim da život odradi svoje. Ako ne ide, odem i nadam se najboljem", rekla je glumica.

Suroditeljstvo je iznimno važno za Kate dijelom i zato što nije poznavala vlastitog oca, glazbenika Billa Hudsona. Naime, odgajali su je mama Goldie Hawn i njen dugogodišnji partner Kurt Russell.

"Mislim da je otuđenje, nažalost, prilično često. Mislim da je važno da ljudi razgovaraju o tome", smatra te je dodala kako ima "prekrasnu majku i očuha koji je odigrao veliku ulogu u tome da u njezinom životu postoji očinska figura".

Ipak, ne skriva da sve to ne umanjuje činjenicu da nije poznavala svog biološkog oca.

Pročitajte više