Kate Hudson poručila drugim mamama: Nemojte da vas majčinstvo zaustavi u zabavi

Foto: Instagram

SLAVNA glumica Kate Hudson majka je troje djece; šestomjesečne Rani Rose, sedmogodišnjeg Binghama Hawna i 15-godišnjeg Rydera Russella. 

Iako se u ulozi majke snašla odlično, u jednom je svom intervjuu otkrila kako se osjećala kao tinejdžerica kad je na svijet donijela najstarijeg sina Rydera Russella. 

"Osjećala sam se kao da imam 12 godina. Bila sam poput tinejdžerke. Reese Witherspoon i ja bile smo vrlo mlade kad smo rodile, ona 23, a ja 24 godine", izjavila je Kate.

Rydera je Kate dobila s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom, Binghama s bivšim zaručnikom Mattom Bellamyjem i Rani Rose sa sadašnjim dečkom Dannyjem Fujikawom. 

"Nemojte da vas majčinstvo zaustavi u zabavi. Sjećam se svojih roditelja koji su nas često ostavljali kako bi se zabavljali. Često smo ih znali pitati: 'A kamo sad idete?' I mi se zabavljamo. Doduše, malo teže jer još uvijek dojim, ali treba mi s vremena na vrijeme malo oduška", ispričala je Kate.

"Uskoro ću navršiti 40, treba mi jedan dobar mamurluk", našalila se glumica. 

"Iako ih imam samo troje, ponekad se osjećam kao da ih je petsto! Iscrpljena sam većinu vremena pokušavajući pronaći ravnotežu između njih i gomile posla. No jako sam ponosna što mi sinovi u nekim stvarima ipak mogu pomoći", ispričala je Kate.

Pročitajte više