Kim Kardashian i Kanye West u braku su imali drugačije poglede na roditeljstvo

NAKON više od šest godina braka Kim Kardashian i Kanye West se razvode. 40-godišnja reality zvijezda predala je zahtjev za rastavu braku i traži zajedničko skrbništvo nad njihovih četvero djece, piše američki tabloid TMZ. 

Godine 2014. Kim se udala za Kanyea u Italiji, godinu dana nakon što su dobili prvo dijete, kćer North. Godine 2015. dobili su sina Sainta, dok je kćerkica Chicago rođena 2018. godine, a sin Psalm 2019. Prvo dvoje djece rodila je Kim, a onda se zbog komplikacija u trudnoći odlučila na surogatstvo te su tako dobili Chicago i Psalma.

U svom skoro sedmogodišnjem braku, Kim i Kanye imali su drugačije poglede na roditeljstvo. U nastavku donosimo nekoliko stvari u kojima se nisu slagali.

Kanye je htio više djece

"Želim sedmero djece. Djeca su najveće bogatstvo", rekao je Kanye Jamesu Cordenu, dok je Kim jasno davala do znanja da nije oduševljena tom idejom.

"Biti majkom četvero djece čini me potpunom. Opsjednuta sam djecom, ali definitivno sam završila i osjećam da je četvero moj limit. Vjerujem da svako dijete zaslužuje pažnju, a ja je ovako mogu pružiti svima", izjavila je za E! News.

Kanye se želio preseliti

Par je često raspravljao o reperovom ranču u Wyomingu. Njegov je san bio da ondje presele i navodno je već istraživao škole na tom području.

"Volimo Wyoming, uvijek smo tamo uživali. Moj suprug je ondje kupio ranč. Njegov san i vizija su da se ondje preselimo", otkrila je Kim jednom prilikom voditelju Jimmyju Fallonu.

Međutim, ona je uživala u Los Angelesu i željela je da Wyoming bude mjesto koje će samo povremeno posjećivati, a ne i gdje će podizati djecu.

Kim je bilo normalno da North eksperimentira sa šminkom

North se puno puta našminkala. Kim nikad nije skrivala da joj to dopušta

"Mislim da ne mora nositi umjetne trepavice ili pretaman ruž, ali mi je u redu da se izražava kako želi, dok je to prikladno", izjava je koju je Kim dala u prosincu 2018. za Refinery29.

Kanye se s tim nije slagao. Njegovo je mišljenje da se djeca ne trebaju šminkati do tinejdžerske dobi.

"Vodimo rasprave oko toga, posvađali smo se. North želi doći do šminke, a tata joj to ne da. Ja ne vidim u tome problem, ali Kanye je promijenio pravila", dodala je. 

Kim je podržavala ideju da North ima svoj stil

Reality zvijezdu često su kritizirali jer kćeri dopušta nošenje cipela s visokim potpeticama te kratkih majica. Kim je to podržavala jer je smatrala da je to način da se sedmogodišnjakinja slobodno izrazi i otkrije svoj stil. No Kanye je drugačijeg stava.

"Mislim da North ne bi trebala nositi kratko rezane topove samo zato što je odijevala slip haljine kad je imala dvije godine. Sad se osjećam drugačije, sad sam kršćanin, osnivač organizacije vrijedne tri milijarde dolara i u braku pet godina", pojasnio je u intervjuu koji je dao za Betas One. 

Unatoč različitim roditeljskim stilovima, Kim i Kanye žele najbolje za svoju djecu tijekom razvoda. 

"Oboje žele samo najbolje za svoju djecu, da budu sretna. Djeca će ostati s Kim, ali Kanye će ih moći viđati kad god poželi. Napravit će raspored koji će svima odgovarati", izjavio je izvor blizak paru za People u petak.

Pročitajte više