Lekcija za pamćenje: Smislila pomalo bizaran plan kako bi kaznila sina nasilnika

Foto: Pexels

EKSTREMNA metoda kojom je ova mama sinu htjela pokazati potencijalne posljedice njegovog nasilničkog ponašanja podijelila je mišljenja.

Mama sina koji je neprestano ignorirao upozorenja da prestane maltretirati djevojčice u školi smislila je trik pomoću kojega ga je htjela natjerati da razmisli o posljedicama zlostavljanja, prenosi portal Mirror.

Ignorirao je svako upozorenje

Znajući da je dječak i ranije ismijavao vršnjake na društvenim mrežama, majka mu je rekla da prestane s time, ali ju je on ignorirao. Djevojčice je često nazivao pogrdnim imenima i uspoređivao ih s nepoželjnim osobama ili stvarima.

Opet su ga upozorili da to ne radi i pokušali su mu objasniti da se nitko ne želi družiti s nekime tko se tako ponaša. Iako se na neko vrijeme bio smirio, svojim se lošim navikama vratio kada je u njihovu školu došla nova učenica.

Dječak i njegovi prijatelji počeli su je maltretirati, što je prisililo njegovu majku da mu ispriča vlastitu priču o tome kako je bila žrtva maltretiranja, pokušavajući mu pokazati kakav utjecaj nasilništvo može imati. Iako se činilo da je shvatio pouku, priznao je da ne može prestati ismijavati novu učenicu jer više neće biti "kul pred prijateljima", koji ga zovu "majstorom podbadanja".

Nikako nije prestajao

Nakon što nije uspjela zaustaviti njegovo grozno ponašanje, mama mu je oduzela telefon i napravila plan.

"U subotu za doručkom sam ga posjela i vrlo ozbiljnim tonom mu rekla da je djevojka koju je maltretirao hospitalizirana, a policajci smatraju da se namjerno ozlijedila", napisala je ova mama na Redditu.

Njezin sin se poprilično brzo rasplakao i rekao da mu je žao.

"Rekla sam mu da je nije trebao maltretirati te sam ga pitala je li razmislio kako se ona osjećala. Otprilike sat i pol kasnije, nakon vrlo ozbiljnog razgovora, pomislila sam da je vrijeme da otkrijem da je djevojčica dobro. Rekla sam mu da se to nije dogodilo i imao je poprilično podijeljenu reakciju. Bio je bijesan na mene što sam napravila takvo nešto, ali laknulo mu je što nije kriv za njezinu hospitalizaciju", izjavila ja majka.

Nakon povratka u školu dječak se ispričao djevojčici i maltretiranje se drastično smanjilo.

Majka je na kraju objave priznala da se osjeća loše, ali "nije vidjela druge mogućnosti", dodajući da je, iako je lažna priča uznemirila njezinog sina, možda spasila život drugog djeteta.

Pročitajte više