Lucija Lugomer otkrila da nije odmah uspjela ostati trudna: Srce mi se slomilo

DOK se nekima trudnoća dogodi iz prve, neki parovi vode pravu bitku za plus na testu za trudnoću. Kad ostanu trudne, neke su žene aktivne i bez ikakvih teškoća uživaju u tih devet mjeseci, a ima i onih koje od prvog dana moraju strogo mirovati i čuvati sebe i svoje nerođeno dijete. 

Svoju priču podijelila je i Lucija Lugomer. Najpoznatija hrvatska plus size manekenka je prije dva mjeseca rodila sinčića Leona, ali prije toga je prošla kroz teško razočaranje.

“Prije točno godinu dana, bila sam na jednom od najbitnijih snimanja za moju karijeru.. Na jednom od tih snimanja sam prokrvarila te sam to saznala tek kada sam se vratila u hotelsku sobu. Tada smo moj suprug i ja već radili na bebi. Tuga i jad koju sam osjećala jer je menstruacija ipak došla vam ne mogu opisati riječima. Tko je to doživio jako dobro zna taj osjećaj. Jer iščekuješ, jer želiš... Jer je to krajnji cilj. Jer sve ostalo pada u vodu. Snimanje sam mogla napraviti puno profesionalnije, na poslovnoj večeri sam se mogla puno vise smijati, biti puno srdačnija, mogla sam biti nemjerljivo vise uključenija… Ali emocije rade svoje pa i mi ‘javne osobe’ nismo na baterije već smo od krvi i mesa.  Srce mi se slomilo a nisam se mogla niti svom suprugu normalno isplakati na ramenu. Međutim, ta menstruacija je bila i moja posljednja”, napisala je na Instagramu kraj fotografije na kojoj pozira sa širokim osmijehom na licu.

“Hoću vam reci - osmjeh koji gledate na ovoj slici u meni izaziva istovremeno knedlu u grlu jer znam koliko sam se trudila biti dobro i davala sam sve od sebe da se ne primijeti moja bol a s druge strane se sada dok ovo pišem - smješkam! Jer nije sve tako crno i onda kada pomislimo da bas je. Nije uvijek. Mi smo Leona dobili u svega dva mjeseca a znam da taj osjećaj nekima traje i godinama… Iza kiše uvijek dolazi SUNCE! I ova moja iskrenost neka bude svim budućim mamama SNAGA za bolje sutra te da ne gube nadu u svoj krajnji cilj...jer tko zna, možda je on bas iza idućeg ugla”, poručila je ženama i jasno dala do znanja da nikad ne treba gubiti nadu.

Pročitajte više