Dijete je plakalo zbog čudovišta u sobi, pčelar u zidu pronašao 50 tisuća pčela

Screenshot: TikTok

USTRAJNOST malog djeteta dovela je do nevjerojatnog otkrića u stogodišnjoj obiteljskoj kući. Sin Ashley Massis Class počeo se žaliti da u sobi ima čudovište. Majka je to povezivala s tipičnim dječjim strahovima.

"Gledali smo crtić Čudovišta, a moja najstarija kći malo je kasnila s govorom, pa sam to povezivala s tim. Suprug i ja govorili smo joj da nema čudovišta, šalili smo se i uvjeravali je da nikoga nema u ormaru", ispričala je Ashley za People.

Dijete je počelo imati noćne strahove, a Ashley i njezin suprug primijetili su nakon par tjedana nekoliko pčela kako ulaze na njihov tavan. Pozvali su tvrtku za kontrolu štetočina.

"Rečeno nam je da su pčele medonosne i da ćemo se morati obratiti pčelaru", prisjetila se majka.

@classashley What nighthmares are made of #bees #toddlersoftiktok #toddlers ♬ Oh No - Kreepa

Pčelar je stigao s termokamerom kako bi procijenio situaciju, ali nitko nije mogao predvidjeti što će otkriti. Čekićem je udario u zid u dječjoj sobi, a onda su se svi šokirali.

Pčelar je pronašao najveću košnicu koju je ikada vidio

"Činilo se kao potok pčela, a iz zida u koji je udario tekao je med", kaže.

@classashley Replying to @cantthinkofaUsername How did they get in?/Why we didn’t notice them #savethebees #bees #charlotte #honeycomb ♬ original sound - Ashley

Pčelar je zatvorio vrata sobe i obavijestio Ashley da će morati otvoriti veći dio zida kako bi detaljnije provjerio situaciju.

"Otvorio je zid i rekao da je to bila najveća košnica koju je vidio u svojoj karijeri. U sobi moje kćeri rojilo se 50 tisuća pčela", nastavlja Ashley.

@classashley Replying to @Brooke Day 1 Bee Removal with a Beekeeper #bees #savethebees #earthday #nightmarefuel ♬ A Gentle Sunlight - James Quinn

Prvoga dana pčelar je uspio ukloniti 20 tisuća pčela i komad saća od 50 kilograma, a idućega dana izvadio je još 20 tisuća pčela. Nove pčele neprestano dolaze, pa se pčelar vraća i očekuje da će ih ukloniti još 20 tisuća.

Šteta premašuje 18 tisuća eura

"Rekli smo kćeri da je bila u pravu i da smo pronašli čudovišta. Upoznali smo je s pčelarom kojeg je prozvala lovcem na čudovišta", govori majka.

@classashley Replying to @paulinaa2x I completely agree. There’s an unestimated number of bees left and they’re raging #bees #savethebees #nightmarefuel #toddlerroom ♬ original sound - Ashley

Šteta u kući premašuje 18 tisuća eura. Osim oko 50 tisuća pčela, pčelar je pronašao i maticu. Uspio je premjestiti preživjele pčele u utočište za pčele.

Pročitajte više