Majčin dan: Cardi B dobila poklon za koji većina Hrvata mora raditi četiri godine

KONTROVERZNI par, Offset i Cardi B, još je jednom svojim obožavateljima dao do znanja u kakvom bogatstvu živi. Baš kao i nebrojeno puta dosad, u fokusu su se našli pokloni kojima obasipaju jedno drugo.

Ovog puta povod je bio Majčin dan. Tom prilikom je Offset odlučio svoju suprugu obasuti cvijećem, ali i pobrinuti se da njezina impresivna kolekcija kultnih birkinica postane još impresivnija. Naravno, Cardi B se pobrinula da sve bude zabilježeno i na društvenim mrežama.

Na svom Instagramu se javno zahvalila suprugu i to fotografijom na kojoj pozira okružena cvijećem i držeći čak dvije Hermesove torbice, u zelenoj i tirkiznoj nijansi. Ako je suditi prema fotografiji, dobila je čak 30 kutija s ružama, a svaka od tih kutija košta čak 429 dolara. Što znači da je Offset samo za cvijeće izdvojio gotovo 13 tisuća dolara. Osim toga, portal People piše kako svaka od ovih birkinica košta i do 17 tisuća dolara. Prema tome, ovaj luksuzni poklon je koštao više od 329 tisuća kuna. Gledajući prosječnu plaću u Hrvatskoj, prosječni Hrvat bi samo za ovaj poklon trebao raditi otprilike četiri godine.

No, Offset je poznat po tome što svoju naklonost pokazuje raskošnim darovima. Tako je i prošle godine za Majčin dan iznenadio Cardi s dvije Birkin torbe.
 

Pročitajte više