Majka devetero djece podijelila izazove školovanja djece kod kuće: Puno strpljenja

ŠKOLOVANJE kod kuće može biti vrlo izazovno čak i u najboljim trenucima, ali jedna mama devetero djece otkrila je da se time bavi posljednjih 17 godina. Jamerrill Stewart je podijelila video o tome kako educira svoju djecu, i to sve pod svojim krovom.

@jamerrillstewart I say have freedom in setting up homeschool routines & flexibly that work best for your family! #homeschool #homeschoolmom #homeschooling #homeschoolfamily #largefamilymom #largefamily ♬ original sound - JamerrillStewart

Rekla je: "Ovo je naša 17. godina školovanja kod kuće pa sam naučila mnogo o strpljenju i fleksibilnosti. Sigurno ima dana kad se pokrenemo tek oko 10 ujutro. Imamo životinje i život i poslove i kućanske obveze i stvari koje se događaju. Meni je najdraže da započnemo što ranije. Ako imamo obaveza ujutro, pogodite što - počinjemo poslijepodne", rekla je.

"A zbog slobode i fleksibilnosti koju imamo, sigurno da imamo dane kad ne stižemo započeti prije 13 sati. Ili 14 sati ili čak 15 sati. Ali možemo nastaviti poslijepodne, pa čak raditi večernju školu kod kuće i to je u redu."

Jamerrill redovito dijeli svoje recepte za pripremu obroka i recepte za jela koja posprema u zamrzivač, kao i svoje odlaske u kupovinu namirnica za tako veliku obitelj. U jednoj kupovini uzela je 80 vrećica keksića i našalila se da će nestati vrlo brzo.

 

Pročitajte više