Mama 11-godišnjem sinu nalakirala nokte pa izazvala kritike svojih roditelja

Foto: Shutterstock

KADA je riječ o roditeljstvu, ponekad djeca imaju određene želje koje im roditelji jednostavno moraju ispuniti. To je napravila i jedna mama koja je na Redditu otkrila da je njezin 11-godišnji sin iskazao interes za lakiranje noktiju, a kako joj to nije smetalo, dopustila mu je. Međutim, zbog toga je naišla na burnu reakciju svojih roditelja.

"Zabavili smo se birajući boju za nokte, svidjela mu se i objavili smo simpatičnu objavu na društvenim mrežama o tome'', objasnila je mama. Međutim, nedugo nakon što je podijelila svoju objavu, primila je poruku od svojih roditelja koji su bili ogorčeni nalakiranim noktima svog unuka. "Rekli su mi da to nisam smjela dopustiti i hoću li ga uistinu pustiti da takav izađe iz kuće'', dodala je.

Kako je objasnila, zbog toga se naljutila na roditelje s kojima više ne razgovara osim ako je baš potrebno.

"Mama i ja smo prije tog događaja razgovarale doslovno svaki dan. Nisam im nikada branila da zovu bilo koje od moje djece ili komuniciraju s njima na društvenim mrežama. No odsad pratim sve njihove telefonske pozive i poruke kako bih bila sigurna da je moj sin dobro i da nije izložen negativnostima o svom izgledu. On ne zna ništa od ovoga jer se nadam da ću očuvati vezu (on jako voli moje roditelje) i nadam se da će oni prestati ovako razmišljati'', zaključila je.

Umjesto osuda, mama koja je željela ostati anonimna naišla je na većinu komentara podrške. Jedna žena joj je u komentaru napisala: "Ti si stvarno sjajna majka i tvoj sin može biti sretan što te ima. To je tvoje dijete, a ne dijete tvojih roditelja i oni će se jednostavno morati nositi s tim.''

Pročitajte više