Mama: Djeca danima piju vodu začinjenu votkom iz moje boce, nemojte me napadati

KORISNICA TikToka, po imenu Trish Nicole, objavila je sada viralni video u kojem je podijelila priču o tome kako je slučajno dopustila svojim mališanima dva dana pijuckati vodu začinjenu votkom.

Njen video prikupio je oko 1.4 milijuna pregleda, a zamolila je pratitelje da je ne napadaju, nazvavši svoju ispovijest "kronikom loše mame".

@trishnicole92091 Whoopsies😬 #badmomsoftiktok ♬ original sound - TrishNicole

Pokazala je svoju bocu i objasnila da je puni svaki dan ledenom vodom i uvijek je nosi sa sobom. Priznala je i da je posljednjih nekoliko dana ta voda imala čudan okus. Premda je pokušala isprati, svaki put kad bi napunila bocu, voda iz nje je i dalje imala neobičan okus.

"Čak su i moja djeca rekla: 'O, mama, ova voda je ukusna. Što je u njoj?' Dovraga ako znam", rekla je. Međutim, Nicole je tada shvatila u čemu je pravi problem. Ispostavilo se da ključ misterija nije bio u boci ili vodi, već u kockicama leda koje je stavljala u bocu.

Naime, boca votke koju drži u zamrzivaču curila je u posudu za led, kako je otkrila u videu. "Ja sam loša mama", šaljivo se žalila Nicole. Mnogi korisnici je zapravo nisu kritizirali, koliko su se šalili na njen račun.

"Ti si moja junakinja!!!" netko je napisao.

"O moj bože... To te ne čini lošom mamom, nije bilo namjerno." Treća osoba se nasmijala: "O, volim te, nisi loša mama..."

"Samo treba označiti 'dječji' led i 'mamin' led i problem riješen", sugerirao je jedan pratitelj.

Pročitajte više