Mama objavila portret moderne obitelji, a priča iza njega će vas impresionirati

RAZVOD nije jednostavan, a sve se dodatno komplicira ako su uključena i djeca. Ipak, moguće je zajednički dobro funkcionirati i odgajati djecu, reći će vam Madison Holley, mama koja je postala viralna nakon što je objavila predivnu fotografiju na kojoj dva muškarca hodaju držeći dječaka za ruke, a jedan nosi i novorođenče u autosjedalica. Prizor je vrlo moćan, a kad doznate priču koja stoji iza njega, poprima posve novo značenje.

“Ova je fotografija snimljena 24 sata nakon što sam rodila svog drugog sina Waylona. Tip s lijeve strane je moj bivši, trogodišnjak koji ga drži za ruku je Cade kojeg smo dobili. Tip s desne strane koji drži drugu ruku starijeg sina je moj zaručnik, a novorođenče naše dijete”, pojasnila je Madison.

“Samo zato što ne funkcionira veza između dvije osobe, ne znači da ne treba i odnos s djetetom. Nikad mu to ne bih oduzela. Svako dijete treba majku i oca, a moj sin Cade je imao sreće da dobije dodatnu ljubav. Odgajajte zajednički djecu. Ako ste zajedno napravili dijete, vaš zajednički posao je podizati ga”, pojasnila je.

Prizor i poruka koju je njime poslala izazvali su divljenje ljudi diljem svijeta.

“Obojica su očevi moje djece i puno mi znače. Činjenica da se mogu slagati i da svi zajedno možemo sjesti, zaista je nevjerojatna”, izjavila je Madison za Good Morning America.

Impresivno!

Pročitajte više