Mama otvorila ponudu poslova u kući i naučila djecu da sama zarade svoj džeparac

PONUDA radnih mjesta. Obrazac za prijavu. Ne, to nije sajam poslova, već dio svakodnevice u jednom obiteljskom domu u američkoj državi Georgiji.

Majka troje djece Shaketha Marion McGregor htjela je naučiti svoje klince važnu lekciju, odnosno kako da zarade novac. Zato je odlučila da njezina djeca više do džeparca neće dolaziti jednostavnim putem.

Stvorila je malu burzu rada na koju se njezina djeca mogu prijaviti za kućne poslove te tako zaraditi novac baš kao i odrasli.

"Moja djeca traže novi mobitel, džeparac i žele ići posvuda", napisala je Shaketha na Facebooku. "Rekla sam im da ako nešto žele, da to moraju i zaraditi."

Objava ove majke zaradila je više od 216 tisuća lajkova, preko 35 tisuća komentara i podijeljena je čak 131 tisuću puta. 

Shaketha odgaja troje djece, kćeri Serinity (6) i Takeia (10) te sina Jahkeema (13), a o ozbiljnosti ponude poslova govore oglasi za otvorena radna mjesta koje je mama izvjesila u njihovom domu. 

Među otvorenim radnim mjestima bili su glavni kućni asistent, nadzornik rublja i voditelj kuhinje.

Svojim "zaposlenicima" je čak osnovala i "kreditni savez" kako bi mogli posuditi novac i naučiti se obvezi zarađivanja i vraćanja posudbe.

Pročitajte više