Mama pitala koliko novca inače daruje Zubić vila pa se iznenadila odgovorima

Foto: 123RF

NICOLE Steel iz Edinburgha pitala je druge roditelje za savjet nakon što je njezina petogodišnja kći otkrila da joj se klimaju čak dva mliječna zuba. Naime, zanimalo ju je koliko novca Zubić vila ostavlja ispod jastuka, a i sama se šokirala nakon lavine reakcija koju je izazvala.

Većina roditelja se izjasnila kako svoju djecu nagrade s jednom funtom, ali bilo je i puno ozbiljnijih iznosa. Neke su mame rekle da su za jedan zub "platile" čak 20 funti (oko 180 kuna) no drugi su ih roditelji brzo oštro kritizirali kako daju "opscene iznose".

Jedna osoba je objasnila svoju logiku koja se skriva iza tako obilnog nagrađivanja: "20 funti za prvi zub, zatim deset, pa pet, pa nekoliko funti".

Bilo je i onih koji su istaknuli kako umjesto novca radije djeci ostavljaju pismo od Zubić vile. Oni nisu skrivali svoju šokiranost iznosima koje drugi ljudi izdvajaju, prenosi The Sun.

Jedan od njih je napisao: "Svima onima koji daju 5 ili 10 funti na zub - imajte na umu da će u razredu vašeg djeteta biti neka djeca koja jednako snažno vjeruju u Zubić vilu, ali njihove obitelji si možda neće moći priuštiti taj iznos".
 

Pročitajte više