Mama podijelila domišljat način kojim provjerava jesu li djeca zaspala u autu

RODITELJI moraju biti stvarno dobri u suočavanju s izazovima roditeljstva, a moraju i imati puno strpljenja i snažne živce. Sudeći po jednoj mami iz Arizone u Teksasu, neki roditelji blizanaca su i vrlo domišljati u smišljanju pametnih roditeljskih savjeta i trikova.

U svom sada viralnom TikTok videu, Laura je podijelila kako provjerava spavaju li njeni dječaci za vrijeme vožnje u autu kada su okrenuti suprotno od smjera vožnje pa ih ona ne može vidjeti dok je za volanom. Trik je učinkovit, a sa sigurnošću se može reći i da je presladak.

Pokažite stopalo

"Jaymo, daj da vidim tvoje stopalo", kaže ona, a potom njen sin podiže nogicu i izviri snop preslatkih dječjih prstića. Zatim kaže: "Jackson, daj da vidim tvoje stopalo" i opet, identična mala noga izleti kako bi joj ukazala da je djeca slušaju i ne spavaju.

@hi_its_laura Twin toddler life #foryoupage #fyp #babies #twins #over30 #millenialmom ♬ Let Me See Your Foot - laura

Video je pregledan više od 17.8 milijuna puta i pratitelji misle da je to nešto najslađe što su ikada vidjeli. Jedna osoba je rekla: "Ovo je stvarno tako slatko", a druga je dodala: "Imam dva para blizanaca pa su mi poznate te borbe."

"Koristili smo 'Marco' i čekali 'Polo'", oglasio se treći. Jedna je osoba odlučila da to neće uspjeti s njezinim vlastitim djetetom. "Moj sin bi se sakrio i smijao nakon 10 minuta."

Nekoliko ljudi pitalo je Lauru zašto bi trebala znati spavaju li njezine bebe ili ne, a Laura je objasnila da se radi o upravljanju vremenom drijemanja.

"To će im obično pokvariti vrijeme za drijemanje", rekla je. "Zadrijemaju u autu oko pet minuta, a onda navečer postanu nervozni."

Pročitajte više