Mama podijelila tajnu uspješnog braka. Postala je viralna jer je tako iskrena

Foto: Unsplash

OBJAVA mame Nikki Pennington postala je viralna. Ona je na Facebooku odlučila odgovoriti na pitanje koje joj često postavljaju jer se dive što je s partnerom Jerredom od tinejdžerskih dana.

"Nakon 13 godina zajedničkog života i 11 godina braka, ljudi me pitaju koja je tajna uspješnog braka. Obično se smijem. Znam za tipične odgovore kao što su "ne idite u krevet posvađani" ili "uvijek reci volim te na odlasku". Ali stvarnost je drugačija", priznaje ova 32-godišnjakinja.

"Znate li koliko smo puta u 11 godina sjedili na kauču ljuti? Znate li koliko si puta na odlasku ne kažemo volim te jer su tu djeca i svakodnevni život? Njegov način da mi kaže volim te je da me ponekad pusti da spavam. Sve tajne smo otkrili. Tajna dugog i uspješnog braka je da tajne nema", nastavila je.

Potom je objasnila da uspjeti u braku znači ustati i pokušati svaki dan krenuti iznova.

"Brak je probdjeti cijelu noć u suzama s novorođenim djetetom jer ste oboje preumorni, ali ste zajedno. Brak je brojanje novčića kako biste mogli izgraditi svoju budućnost. Svaki dan samo gurajte iznova i nikad nemojte stati. Zaustavljanje će vas učiniti neuspješnima", zaključila je.

Objava ove mame troje djece podijeljena je više od 113 tisuća puta.

Pročitajte više