Mama pokazala blizance čija je razlika u veličini iznenadila i liječnike

CIARA Weese ostala je zapanjena nakon što je rodila blizance koji su bili znatno različite veličine. Čak su i liječnici rekli da nikada nisu vidjeli blizance s tako velikom razlikom u veličini. U videu koji je objavila na TikToku objasnila je kako se razlika među njima nije smanjila ni dan danas, kada imaju 18 mjeseci.

@ciaraweese That crazy twin life! #twins #boygirltwins #twinmomlife #siblingcheck #babiesoftiktok #fypage #trending #generations ♬ original sound - Ciara Weese

''Kad su rođeni, moja kći June težila je 2126 grama, dok je sin Walker imao 3184 grama. Sada imaju 18 mjeseci, a razlika u njihovoj veličini je konstanta. June sada teži 9.84 kilograma, a Walker ima 10.97 kilograma'', napisala je uz snimku svojih mališana.

Mnogi tiktokeri, koji su i sami blizanci, osvrnuli su se na priču ove mlade mame, a neki od njih su se i pronašli u njoj.

''Ja sam blizanka, visoka sam čak 180 centimetara, dok je moja sestra blizanka visoka tek 155 centimetara. Volim vidjeti da ima još blizanaca poput nas'', komentirala je jedna od njih ispod snimke koja je dosad skupila preko dva milijuna pregleda.

Pročitajte više