Mama se požalila na djecu koja se bez pitanja igraju u njenom vrtu. Je li u pravu?

Screenshot: TikTok

FRUSTRIRANA mama odlučila je na TikToku provjeriti griješi li što joj smeta da djeca iz susjedstva dolaze u njezin vrt i igraju se na dječjim spravama bez pitanja. Iako bi to moglo zvučati grubo, ona se požalila da djeca susjeda dolaze i igraju se čak i kada njezina djeca nisu kod kuće.

"Rade li to i vaši susjedi? Imamo otvoreno dvorište, nema ograde. Naši susjedi samo dođu u naše dvorište i igraju se a da nas uopće ne pitaju. Kao da posjeduju naše sprave za igru, kao da je dvorište zajedničko jer nemamo ogradu", objasnila je.

Potom je dodala da joj to isprva nije smetalo jer bi njezina djeca izašla i pridružila se drugima u igri. Ali sada se djeca iz susjedstva sama igraju u njihovom dvorištu, čak i skaču po trampolinu, a njoj to nije ugodno.

"Susjedi imaju bazen. Pitam se kako bi oni reagirali da dođu kući i nađu me u svom bazenu. Meni je ovo jako čudno", požalila se.

@s_hubby14 Sound on… Are you team #beneighborly or are you #getoffmylawn ? #weirdneighbors #neighborhood #neighborhoodplayground ♬ original sound - 🧿🧿🧿

Mama kaže i da njezin suprug misli da pretjeruje, ali ona se pita tko bi bio kriv da se neko dijete ozlijedi.

Odjeljak za komentare preplavila su mišljenja drugih i većina je stala na stranu majke.

"Ja bih rekla ljudima da je to moje dvoriše, a ne zajednički park", "100% bih se bacila u njihov bazen da im objasnim", "Slažem se s vama", neki su od brojnih komentara.

 

Pročitajte više