Mama se požalila na sebično ponašanje svog supruga: Sve radim sama dok se on zabavlja

Foto: Pexels

JEDNA iscrpljena majka iz Velike Britanije, preopterećena žongliranjem između privatnog i poslovnog života, na forumu Mumset zamolila je za savjet o svom suprugu. Kako donosi Mirror, izgubila je svaku perspektivu o braku i pita se zašto je njezin suprug toliko sebičan jer joj ništa ne pomaže te često odlazi na odmor bez nje i njihova sina. Njezina je objava zaprepastila ostale korisnike foruma od kojih se većina pitala zašto uopće podnosi muževo sebično ponašanje.

"Trenutačno mi je teško u braku. Moj muž puno viče. Nema strpljenja. Takvo ponašanje je stvarno iscrpljujuće. On radi na zahtjevnom poslu, ali je vrlo dobro plaćen za to. Ja radim skraćeno radno vrijeme tri dana tjedno na zahtjevnom poslu. Obavljam sve kućanske poslove, rješavam kupnju, organiziram školske izlete, svaki dio života koji možete zamisliti ja rješavam, a plaćam većinu stvari, iako je njegova plaća mnogo veća'', objašnjava ova mama koja je željela ostati anonimna.

"Ne žalim se jer mi nije problem raditi sve to, ali on mi to nikad ne priznaje. Osjećam veliku ogorčenost prema načinu na koji se ponaša prema meni. Čudi se kad pokušavam stupiti u kontakt s njim kad nije kod kuće jer se on uopće ne trudi javljati kad radi daleko. Nikada ne dolazi ravno kući, uvijek ostaje do kasno vani i pije. Ne pomaže mi sa sinom, ne odrađuje kućanske poslove, ništa ne radi osim posla.

Isto je i sa slobodnim vremenom. On odlazi na mnogo godišnjih odmora tijekom godine, ali nikada sa sobom ne vodi niti mene niti našeg sina. Ista je stvar i s vikendima koje većinom provodi sa svojim prijateljima, a nas zapostavlja'', dodaje mama koja tvrdi kako zbog cijele situacije ima češće napadaje panike i anksioznosti.

Ljudi joj savjetuju da ga ostavi

"On je potpuno sebična osoba. Ako mu kažem da se osjećam iscrpljeno ili loše, njega nikad nije briga. Sve se uvijek vrti samo oko njega, a moje osjećaje umanjuje. Uvijek je bio takav i očito se nikada neće promijeniti. Ne znam više što da radim. Je li to uopće normalno?" pitala je na forumu, a svi su odmah stali na njezinu stranu, dok su supruga kritizirali zbog njegovih postupaka.

"Ne zvuči kao da mu se uopće sviđaš. Ali korisno je imati te kako bi on mogao unaprijediti svoju karijeru i vlastitu vrijednost na štetu tvoje. On zvuči apsolutno grozno i ​​sebično! Apsolutno ovakvo njegovo ponašanje nije normalno niti prihvatljivo. Zaslužuješ puno više od mrvica koje ti baca'', komentirala je jedna mama.

"Gdje je ljubav, briga i poštovanje prema tebi? On zvuči grozno, a ti zaslužuješ mnogo više. Ti si njegova domaćica i sluškinja, ništa više. Učini sebi i svom djetetu uslugu i ostavi tog čovjeka što prije'', napisao je netko drugi.

Pročitajte više