Mama snimila dirljiv trenutak između sina i svog oca, pogledajte kako mu dječak trči

Screenshot: TikTok

MAMA Jamie McGraw snimila je dirljiv trenutak u kojem je njezin sin trčao u susret svom djedu, njezinom ocu. Jamieini roditelji i njezina obitelj žive u istoj ulici, pa su ovakvi trenuci vrlo česti, ali Jamie je ovaj video odlučila snimiti i podijeliti na TikToku. U jednom je danu pogledan više od šest milijuna puta.

Na objavljenom videozapisu, djed polako hoda prema unuku koji trči prema njemu, ali je malen i potrebno mu je dulje vremena. Ipak, djed nije požurio prema njemu, već je čekao da mu maleni dotrči u zagrljaj. Mnoge korisnike TikToka ovaj je video raznježio i izmamio im osmijeh na lice. Pisali su da su djedovima i bakama ovakvi trenuci najljepši u životu. 

"Trebalo mu je malo da dotrči do djeda, ali vrijedilo je", "Trudio se biti brz, ali ima male noge i treba mu vremena", "Ovaj video je tako dragocjen, predivan trenutak", "I mi živimo u ulici u kojoj žive i moji roditelji. Najbolja odluka ikada!", "Dugo nisam vidjela nešto ovako slatko", samo su neki od pozitivnih komentara.

@three.happy.suns Once again, highly recommend moving one street down from Grandma and Grandpa. Best buddies 💙 #grandkids #grandpa #neighbors #boymom #bestfriend ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

Pročitajte više