Mama upitala sina što je naučio u vrtiću, pogledajte njegov urnebesan odgovor

Screenshot: TikTok

Često se kaže da djeca uče nove stvari, a da roditelji toga nisu ni svjesni. Zbog toga se mama Nicola Law prilično iznenadila kad joj je njezin mališan pokazao novu urnebesnu gestu koju je naučio u vrtiću.

Nakon što je svom jednogodišnjem sinu dala večeru, Law ga je pitala što je taj dan radio u vrtiću. No nije očekivala odgovor koji je dobila. Wilf je bio više nego sretan što može pokazati novu gestu mahanja prstom, koju je naučio koristiti kad god ljudi učine ili kažu nešto loše.

Obično bi Wilf došao kući i pohvalio se kako je savladao novu riječ ili bi pokazao svoje nevjerojatno crtanje prstima, ali ne ovaj put. Law je za Newsweek rekla da se nije mogla prestati smijati kada je njezin sin počeo odmahivati prstom prema njoj.

Bila je zadivljena ovom gestom. Zanimalo ju je moraju li učitelji često mahati prstima na Wilfa tijekom dana pa ga je pitala je li on "dobar dečko u školi". On je odlučno odgovorio: "Ne."

@covebaby Pov You’re only a one year old…but you’re very honest. #baby #littlebrother #weaning #nurserylife #toddlersoftiktok #toddlermom ♬ original sound - Cove Baby

"Wilf ima briljantan smisao za humor i vrlo je bistar. Ipak, kad ga zamolim da nešto učini, on, uz smijeh, učini suprotno", istaknula je. Svaki put kad Law pogriješi, Wilf joj brzo mahne prstom.

Video je pregledan više od 3.8 milijuna puta, a mnogi su korisnici TikToka pohvalili Wilfovu iskrenost. S više od 1500 komentara, Wilf je stekao mnoštvo novih pratitelja koji jedva čekaju vidjeti što će mališan sljedeće naučiti.

Jedna osoba se našalila: "Ovaj dječak će biti genij."

"Poštujem njegovu iskrenost", napisala je druga. "Wilf je presladak", dodala je treća.

Pročitajte više