Mama za 1. rođendan kćeri nabavila dekoracije sa sotonskim simbolima

Screenshot: TikTok

JANETH Zapata iz Meksika uznemirila je korisnike TikToka nakon što je objavila fotografije s proslave 1. rođendana svoje kćeri Lilith. Djevojčicu je odjenula u crno, a ukrasi koje je iskoristila nalikuju onima koji se koriste u okultnim ritualima.

Djevojčica je fotografirana kraj torte s pentagramom, a drobila je i pinjatu u obliku besmrtnika s kozjom glavom. Tu se našlo i nekoliko ružičastih i crnih kolačića ukrašenih sotonskim motivima.

@janethzapata31 y la mejor fiesta 😜🥰 Lilith 💁🏽‍♀️ #bebe #Lilith #tiktok #foryou #parati #trending ♬ Rumor Has It x Beggin - LAUREN🌈🦋✨🌎

"Vraški slatka zabava", pisalo je na pozivnici za proslavu rođendana koje je majka poslala obitelji i prijateljima.

@janethzapata31 Respuesta a @estehisygarcia Lilith Alexa 🤭 #gracioso #raro #tiktok #foryou #parati #trending #Lilith ♬ Rumor Has It x Beggin - LAUREN🌈🦋✨🌎

Nakon što su je mnogi kritizirali i poručili da ovakvi motivi nisu primjereni za dječje rođendane, Zapata je poručila: "Prvo, mi nismo sotonisti. Drugo, imali smo goste. Treće, nismo koristili đavolje simbole. Četvrto, pinjata nije sotonistička, to je Baphomet. Peto, pentagram nije obrnut."

Pročitajte više