Fenomenalne ideje za tetovaže s imenima djece

Foto: Unsplash

ODLUKE o tetovažama ne bi se trebale donositi olako, nego je potrebno dobro razmisliti jesmo li ih spremni imati na tijelu do kraja života. Proces je bolan, dosta košta i svima je važno da rezultat lijepo izgleda. Neke od najvećih inspiracija daju nam naša djeca, a ovo je dobar način da budemo sigurni da nećemo požaliti što smo se tetovirali. 

Međutim, dizajn i mjesto tetovaže su i dalje jako važni.

"Na tijelu imam četiri tetovaže, od kojih jednu mrzim. Pogreška je učinjena, što mogu? Imala sam samo 18 godina. Ostale tri volim, a dvije su imena mojih kćeri. Ponekad se pitam kako će to izgledati kad ostarim i koža se objesi, ali sigurna sam da mi nikad neće biti žao i značenje će im i dalje biti neprocjenjivo", rekla je jedna mama. 

Donosimo vam nekoliko ideja za tetovaže s dječjim imenima. 

Ime umjesto niti balona 

Ovo je jedna od stvari koje podsjećaju na razigranost, bezbrižnost, nježnost i nevinost djetinjstva. Balon može biti i klasični, a možete se poigrati njegovim oblicima i bojama. 

Tekst unutar srca 

Ako preferirate minimalistički dizajn, tetovirajte srce s imenom djeteta. Veličinu prilagodite svojim željama, a da biste naglasili ime, oslikajte srce što tanjom linijom. 

Ime u sklopu obiteljskog stabla 

Ovo je izvrsna ideja ako vas zanimaju detaljnije tetovaže, a i ako imate više djece pa poželite sva imena uklopiti u jednu prekrasnu uspomenu na koži. 

Dio većeg dizajna 

Možda volite velike tetovaže, s više vama simboličnih elemenata - dio prsa ili leđa, ili cijelu oslikanu ruku. Ne želite li da ime djeteta bude središte, nego dio, u dogovoru sa svojim tattoo-majstorom uklopite ga u veći dizajn. 

Tekst s datumom rođenja 

Lijepo i minimalistički, ovo je opcija velikog broja majki i očeva. Font odaberite po svom ukusu, a vrlo je efektno ako ime i brojevi nisu u istom stilu. 

Otisak stopala 

Ovo je vrlo maštovita ideja. Izazivat će vam val uspomena i ovakvu tetovažu je lijepo imati na ruci ili na nozi, a premda je malena, možete preko nje dodati ime djeteta u drukčijoj boji, da je dodatno naglasite. 

Ime umjesto stabljike cvijeta 

Pretvorite ime svog djeteta u cvijet, kao na ovoj fotografiji. Tekst je neprimjetan na prvi pogled, što je odlična opcija za nekoga tko želi biti suptilniji. 

Strelice 

Ova tetovaža je super za sve koji ne žele nešto što se previše ističe, a želja im je ipak imati ovakvu uspomenu. Dio strelice nek bude dječje ime, a ostatak po dizajnu koji vam odgovara. 

Simbol beskonačnosti 

Ovaj simbol je divna opcija jer simbolizira nešto što nikad ne prolazi, a ljubav prema djeci je jedna od takvih stvari. Vrlo jednostavna i estetična, ova tetovaža može varirati veličinom, a pogodna je i za više od jednog imena. 

Pročitajte više