Michelle Williams trudna je s trećim djetetom. Otkrila je kad će roditi

Foto: EPA-EFE

MICHELLE WILLIAMS će treći put postati mama. Glumica je nedavno objavila da ona i suprug Thomas Kail očekuju još jedno zajedničko dijete.

Williams je već mama 16-godišnje kćeri Matilde, koju ima iz veze s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom, i 2-godišnjeg sina Harta, kojeg dijeli sa suprugom Kailom.

"To je velika radost", rekla je Williams u intervjuu za Variety. "Kako godine prolaze, nekako se pitate što bi vam mogle donijeti. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite dostupno još jednom. Tu sreću imamo ja i moja obitelj."

Iako nije podijelila djetetov spol ni točan termin porođaja, Williams je otkrila da se beba treba roditi na jesen. Također je priznala kako joj majčinstvo i dalje pomaže da bude kreativna. "Ne postoji ništa što te više čini predanim stvaranju boljeg svijeta od odgoja sjajnog djeteta", rekla je.

"To je ultimativni kreativni čin. Najuzbudljiviji trenuci života i umjetnosti su oni transcendentni. Imati djecu je jedna takva stvar. Kombinirate svoju DNA s nekim drugim da biste stvorili novi život", zaključila je.

Pročitajte više