Mila i Ashton imaju veliku molbu kojom su još jednom dokazali koliko su dobri roditelji

Foto: WeHeartit

"BEZ brige, svjesni smo da smo javne osobe, ali naša djeca nisu izabrala život pod svjetlima reflektora. Zato vas stvarno lijepo molim, nemojte objavljivati fotografije naše djece", napisao je neki dan na Twitteru Ashton Kutcher koji se, u dogovoru s Milom, naravno, trudi što više zaštititi svoju djecu i omogućiti im normalan život, daleko od očiju javnosti. 

To nije prvi put da su neki slavni roditelji zamolili medije da ih prestanu pratiti, snimati i objavljivati fotografije, razlika je u tome što je to Ashton, u svom slatkom stilu, javno i ljubazno zamolio, i to nakon što su prošlog vikenda u javnost iscurile fotke njih četvero. Njihovu dvogodišnju kćerkicu Wyatt javnost je već imala prilike vidjeti, no sad su sve oči uprte u njih jer još nitko nije vidio njihova  šestomjesečnog sina Dimitrija. 

"Znamo da nećemo moći izbjeći da nas se snima u javnosti jer mi ne želimo svojoj djeci uskratiti boravak na javnim mjestima. Ne želimo im uskratiti normalan život, ali to ne znači da opravdavamo da ih se razvlači po medijima. Nadamo se da ćete uvažiti naše mišljenje te zbog naše želje i sigurnosti naše djece, prestati objavljivati njihove fotografije. Njihova nam je sigurnost, morate znati, na prvom mjestu", objavio je on, a to bi, po američkim kriterijima, trebalo biti dovoljno da čelnici medijskih kuća poslušaju njihovu zamolbu. 

Naime, još od 2014. godine vrijedi takozvano pravilo "No Kids Policy" prema kojem američki mediji, u slučaju kada slavni roditelji ovako javno iskažu svoju zabrinutost i molbu, ne objavljuju fotke djece slavnih parova, osim u slučaju kad ih se snima na crvenom tepihu. Tada je sve dozvoljeno jer se smatra da su dolaskom roditelji službeno pristali stati pred kamere. 

 
Kad je tako, prihvaćamo njihovu zamolbu pa vama koji smatrate da su Mila i Ashton užasno slatki par dajemo mrvice njihove ljubavi. 

Pročitajte više