Možete li pogoditi čemu ovakva reakcija nakon poroda?

Foto: Instagram

NAKON dvoje djece i dva poroda u bolnici ova je mama treće dijete odlučila roditi kod kuće. Planirani porod u kadi, stručna pomoć, profesionalni fotograf i cijela obitelj kao podrška. Mislila je da je baš ništa ne može iznenaditi.

Doduše, postojao je taj jedan moment kojeg su svi željno iščekivali. Obitelj nije željela znati spol bebe koja stiže, ali čak ni to nije izazvalo ovakvu reakciju mame.

"Moram priznati da mi je ovo bio jedan od onih poroda koje ću pamtiti zauvijek", izjavila je porodna fotografkinja Laura Fifield, objasnivši kako je porod tekao glatko. Mama je hrabro podnosila trudove, cijela je atmosfera bila obavijena velom nježnosti i slatkog iščekivanja. Prije samog izgona mama je ušla u vodu i praktički u samo nekoliko trudova uspjela roditi bez ičije intervencije.

No, iako su mami i prije poroda navijestili da bi ova beba mogla biti veća od prosjeka, mamu to nije brinulo. Treći porod, s trećim bi trebalo biti lako.

I bilo je lako, no mama je ipak bila nespremna na tako veliku bebicu.

Ova mamina reakcija rekla je sve - vauuu - uspjela sam, vauuu - dobili smo sina i najveći vauuu - kako je on veliki!

Već na prvi pogled babica je znala da beba definitivno teži više od prosjeka, no iako joj se nije žurilo odmah uzeti ne baš malu bebu Simona, pregledati ga i izvagati, babica je bila pomalo nestrpljiva.

Nakon što je maleni jedno vrijeme uživao u toplini i blizine svoje mame te se po prvi put najeo, babica je izvadila vagu.

5,05 kilograma! 

 



Kakav šok za majku, no kako je sve, baš sve proteklo u najboljem redu, mama je stoički prihvatila činjenicu da je svoju veliku bebu uspjela roditi tako lako, prirodnim putem, sretna što prije samog poroda nije bila opterećena njegovom veličinom i činjenicom da se takve velike bebe uglavnom ne rađaju tako lako.

U svakom slučaju, evo dokaza da su neke mame zaista spremne roditi prirodno i lako čak i ovako velike bebe.

 

 

Pročitajte više