Muke slavne mame: Glumica dobila stroge upute kako kćeri čestitati rođendan

Foto: Instagram

PRIJE nešto više od mjesec dana glumica Gwyneth Paltrow i njena kći Apple imale su javnu raspravu koja je izazvala poprilično zanimanje. Naime, Paltrow je tada objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu, a djevojčici se to nije bilo nimalo svidjelo pa ju je upozorila kako su već razgovarale o tome te da njena mama nema pravo objavljivati fotografije bez dopuštenja.

Pa, čini se kako je Apple ozbiljna u svom naumu da mamu nauči ponašanju na internetu. Tako je ona, poučena nedavnim iskustvom kada je Gwyneth čestitala rođendan sinu Mosesu Martinu, unaprijed mami jasno dala do znanja što smije objaviti.

"Sretan 15. rođendan, moj anđele. Nikad neću riječima moći izraziti koliko te volim. Tako si snažna, dobra, urnebesno smiješna i prekrasna iznutra i izvana. Ja sam najponosnija mama na svijetu", napisala je 46-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj Apple drži ružičastu ružu u ustima. No nije propustila s obožavateljima podijeliti i urnebesne upute koje joj je prethodno poslala njena kći.

Jedno je sigurno, s Apple nema šale!

Pročitajte više