Muškarac saznao da mu je djevojka trudna, njegova reakcija će vas raznježiti

Screenshot: TikTok

SVE VIŠE parova na društvenim mrežama objavljuje videozapise u kojima žene snimaju reakcije svojih partnera na vijesti o trudnoći. Takav je slučaj i s Lauren koja je za svog dečka, Harolda, pripremila iznenađenje u kojem mu je otkrila da je trudna. 

Lauren je u vrećicu stavila maleni bodi za bebe i umotala ga u papir. Njezin dečko prvo je mislio da mu je kupila omiljenu majicu, ali ubrzo je shvatio da se radi o nečemu drugom. Sve mu je bilo jasno kada mu je Lauren pokazala pozitivan test za trudnoću, a njegova emotivna reakcija dirnula je mnoge korisnike TikToka koji su pogledali videozapis. 

"Plačem od sreće za vas.", "I ja želim da moj dečko jednog dana ovako reagira", "Već sad znam da će biti odličan otac toj bebi", "Znam da neki ljudi ne vole ovakve videozapise, ali to su uspomene za cijeli život", "Kakav predivan trenutak za vas dvoje, hvala što ste ga podijelili s nama", komentirali su ljudi. 

@peanutandlauren Excited for this new journey 🥺🍼 #fyp #couples #relationships #pregnant ♬ Stuff We Did (from 'Up') - Piano Version - your movie soundtrack

Pročitajte više