Najava velikog hita: Autorica bestselera "Danski odgoj djece" ima novu knjigu!

Foto: 123RF, Promo

PROŠLE je godine objavljen naslov o roditeljstvu koji je trenutačno postao jedna od najprodavanijih knjiga 2018.

Prema podacima knjižarskih lanaca, zauzela je drugo mjesto na godišnjoj top listi. O njoj smo iscrpno pisali jer su odgojne metode dviju autorica za preporučiti svakom roditelju. U veljači izlazi novi hit autorice Iben Dissing Sandahl, „Igra na danski način: kako igrom odgojiti uravnoteženu, otpornu i zdravu djecu“, a mi vam premijerno predstavljamo naslovnicu. Pripremite se na puno igre i zabave – jer kroz njih se najbolje uči o životu!

OTKRIJTE ZAŠTO JE IGRA KLJUČAN ELEMENT DJEČJEG RAZVOJA

Što bi bilo kada bismo svoje razumijevanje dječjeg razvoja proširili sagledavajući ga s naglaskom na samoizražavanje i zajedničko provođenja kvalitetnog vremena?

Danas previše vremena i energije ulažemo u obrazovne temelje dječjeg razvoja umjesto da djeci dopustimo da istražuju sebe i svoju okolinu. Bezbrižno nestrukturirano slobodno igranje nije gubitak vremena. Upravo suprotno, igranje je dragocjeno iskustvo isprobavanja koje djeci nudi neograničene mogućnosti stvaranja i izražavanja beskonačnosti njihove mašte.

Ova se knjiga bavi pitanjem zašto je igra ključan element dječjeg razvoja i nudi uvid u važnost igre u odgoju otporne i zdrave djece. Praktičan savjetnik za roditelje i odgojitelje kako učiniti igru dijelom svakidašnjice.
Iben Sandhal suautorica je knjige Danski odgoj djece: Što najsretniji ljudi na svijetu znaju o odgoju samopouzdane i sposobne djece. Stručnjakinja je za roditeljstvo, ovlaštena narativna psihoterapeutkinja, obiteljska savjetnica, učiteljica i govornica s više od dvadeset godina iskustva bavljenja dječjom psihologijom i obrazovanjem. Supruga je i majka dviju djevojčica, Ide i Julie.

Pročitajte više