Nesvakidašnji prizor: Ova mama doji dvogodišnju kćer dok vježba jogu

Foto: Instagram

MAJKA troje djece otkrila je kako joj dojenje dvogodišnje kćeri dok vježba jogu pomaže da se poveže sa svojim tijelom.

Carlee Benear iz Texasa za jogu se zainteresirala nakon rođenja drugog djeteta 2013. dok se borila s postporođajnom depresijom. Nastavila ju je prakticirati i u trećoj trudnoći i pomogla joj je, tvrdi, s jutarnjim mučninama i boljom povezanošću s nerođenom kćeri.

“Zadržavajući poze i dišući dok dojim osjećam se prisutnijom”, kaže Carlee.

Carlee kaže kako je počela ponovno vjerovati u sebe.

“Uvijek sam svjesna kćeri koja je u mojoj blizini i tempiram vježbanje prema njoj. Joga mi je pomogla da budem majka o kakvoj sam oduvijek sanjala. Mogu uživati u svakom trenutku”, pojasnila je Carlee.

Od mnogih prednosti joge ističe sposobnost usporavanja i uživanja u životu. Smatra kako podizanje djece ubrzanim tempom može nanijeti više štete nego koristi.

“Joga me naučila kako biti strpljiva sa samom sobom, ali i s obitelji i svima s kojima stupam u interakciju”, kaže.

Na svom Instagram profilu susreće se s različitim komentarima, ali kaže kako se na njih ne obazire jer je dojenje dok vježba jogu njoj postalo važan dio majčinstva.

“Obavljanje više zadataka odjednom je odlično, ali ne vjerujem da bi se uvijek trebalo koristiti. Mi još uvijek uživamo u dojenju dok sjedimo i gledamo jedna drugoj u oči. Postoje dobre i loše stvari koje se mogu reći za sve. Važno je ono što vi mislite i kako se osjećate jer živite svoj život sami, nitko to ne može učiniti umjesto vas”, smatra.

Carlee nikada nije mislila da će tako dugo dojiti, ali sada kaže da će to raditi dok god obje budu uživale u tom iskustvu.

“Svakodnevno vježbam jogu. Majčinstvo nije uvijek savršeno i jednostavno, ali joga mi je neophodna da preživim i napredujem”, zaključila je.

Pročitajte više