Njezinu ljubav treba zaslužiti: Baka ima urnebesan sistem rangiranja unuka

Screenshot: TikTok

BAKA Mary La Morte postala je viralna. Njezin unuk Dan La Morte na TikToku je otkrio da baka ima sistem rangiranja svojih unuka, od najomiljenijeg do najomraženijeg.

"Ima ploču s magnetima na kojima su fotografije njezinih 10 unuka i slaže nas od broja 1 do broja 10", objasnio je Dan u videu koji je skupio više od dva milijuna pregleda.

Dan se nalazio na broju 4, što je, priznaje, najviše mjesto koje je ikada zaslužio.

"Ali napravio sam dvije nove tetovaže pa se malo brinem gdje ću završiti", dodao je.

@danlamorte My ranking on my grandma’s leaderboard after showing her my new tattoos 👵🏻❤️‍🩹😩 #savage #funnyvideo #family #familyvideo #funny #grandma #grandmavideo #lmfao #familything #familyfun #familyfeud #grandparents #tattoo #ranking #rankingstuff #funnygrandma #familycomedy #cousins #cousinsgoals ♬ original sound - Dan LaMorte

I bio je u pravu. Kad se njegova baka pojavila u kadru, Dan joj je pokazao tetovaže, a ona ga je odmah s 4. mjesta premjestila na posljednje.

Danova sestrična Jacqueline je na prvom mjestu jer je kupila kuću nasuprot bakine i stalno joj pomaže. I Gianna je među bakinim favoritima jer "voli životinje i cijeni inteligenciju". Arianna je uvijek na začelju jer "ima puno tetovaža i baku ne zove dovoljno često".

Dan je priznao da ga je baka premjestila na 3. mjesto nakon što je video na TikToku postao viralan.

"Kad se oženiš ili udaš i dobiješ djecu, sigurno ćeš se popeti na bakinoj ljestvici", zaključio je.

Pročitajte više