Olimpijka smislila kako natjerati supruga da osjeti čari trudnoće pa sve nasmijala

AKO ste ikada pokušali objasniti trudnoću nekome tko je nije doživio iz prve ruke, vjerojatno ćete se složiti da ne postoje riječi kojima bi se moglo opisati kako je to kad, osim što imate u prosjeku 15 kilograma više, u vašem trbuhu živi biće koje nemilosrdno udara po vašim rebrima.

No bivša olimpijka Shawn Johnson, koja sa suprugom Andrewom Eastom očekuje drugo dijete, dosjetila se kako mu poprilično živopisno dočarati "blaženo stanje". Njegova reakcija, odgovori i prigovori su urnebesni.

Shawn je objavila dva videozapisa, a u prvom je pokazala kako je pričvrstila loptu od otprilike 6 kilograma na suprugov trbuh. Uz to, istaknula je kako žene u trudnoći češće dobiju puno više kilograma. Naravno, svako tijelo je drugačije, pa postoje žene koje dobiju više, ali i one koje dobiju značajno manje kilograma.

U roku od samo nekoliko sekundi Andrew je imao prve prigovore.

"Već to osjećam u gornjem dijelu leđa... I donjem dijelu leđa. Ovo je polovina stvarne težine? To je zastrašujuće. Moji mišići su već umorni, a nismo ni započeli. Boli me trbuh. Osjećam se razdražljivo", počeo je nabrajati.

Kada je završila s osiguravanjem lopte plastičnom folijom, Shawn je bacila igračku na pod i tražila od svog supruga da je dohvati. Iako je mislio kako je spreman odgovoriti na ovaj izazov, Andrew je vrlo brzo shvatio zašto mnoge trudnice, kada im stvari padnu na pod, te stvari smatraju nepotrebnima ili nestalima.

"Je li ovo stvarni život?" pitao je suprug.

Ova simulacija trudnoće je nasmijala mnoge, pa je većina poželjela da dobije i nastavke, a nije nedostajalo ni ideja što bi "trudni" Andrew trebao iduće napraviti. Neki od prijedloga su bili: "Lezi na leđa i ustani. Provuci se uskim dijelom u prostoriji. Uđi i izađi iz automobila. Obuj cipele."

Već u drugom videozapisu je dobio neke od tih zadataka. Za početak, supruga mu naređuje "da legne i da se digne". Pokušao je to napraviti, ali je brzo shvatio da je takav naizgled jednostavan zadatak izazovniji nego što biste očekivali. Štoviše, vrlo brzo je završio na podu pokraj kreveta.

Ipak, na kraju je i sam Andrew zaključio kako je ovaj mali eksperiment bio "dobar jer gradi empatiju", prenosi Shape.

Pročitajte više