Ovaj tata zna kako umiriti bebu u manje od 5 sekundi

Foto: Facebook

BEBA se ne može umiriti bez svoje mame? Ma dajte, molimo vas! Ne umanjujte ulogu tate u životu vaše bebe, jer su tate jednako važne.

Zapravo, kad beba neutješno plače, a dobro znate da nije gladna, ukakana ili je muči neki tipičan razlog koji ju je uznemirio, probajte pustiti tate da riješe stvar.

Možda ne znate, ali ako dojite, beba će, čim joj se približite, na vama osjetiti njoj omiljen miris mame i mlijeka. Zato su tate po tom pitanju manje "tražene" pa će bolje umiriti bebu jer je neće odmah podsjetiti na hranu, a ne zaboravimo ni nervozu koju mame znaju osjećati, ako beba neutješno plače. Tako će se nervoza prenijeti s mame na bebu i taj će začarani krug rezultirati s još više plača i nervoze, s obje strane.

I još nešto, jako važno. Mame imaju svoje metode, a tate moraju smisliti neku svoju, a kad već pričamo o smirenju, znate onu slavnu meditativnu metodu za koju su vjerojatno čuli baš svi?

Nju je, na svom uplakanom novorođenčetu, probao tata Daniel Eisenmann te doslovno u 5 sekundi riješio stvar. Beba je zaspala, a on postao slavan.

Pročitajte više