Ovo su razlozi zbog kojih neki izbjegavaju izlaziti sa samohranim roditeljima

Foto: Pexels

NOVO istraživanje otkrilo je zašto neki bježe glavom bez obzira od samohranih roditelja. Jedan od četiri Britanca koji isključuju vezu sa samohranim roditeljem kažu da je to zato što bi došlo do "komplikacija koje bi mogao uzrokovati prethodni partner". Jedan od deset misli da će partneru koji je samohrani roditelj uvijek djeca biti prioritet, a 14 posto misli da se možda neće slagati s djecom.

19 posto ispitanika vjeruje da veza sa samohranim roditeljem nosi rizik da jedan od bivših partnera još uvijek gaji romantične osjećaje prema drugom, dok 15 posto ističe da se ne bi osjećali dobro da moraju preuzeti bilo kakvu odgovornost za tuđu djecu.

Anketa je pokazala da kod samohranih roditelja postoji strah od odbijanja pa otprilike svaki šesti prije odlaska na prvi spoj neće reći da ima djecu, prenosi Daily Mail.

Međutim, dobra vijest za rastavljene roditelje je da bi, većina (šest od deset) ipak bila spremna okušati se u vezi, unatoč postojanju djeteta iz prethodne romanse. 63 posto samaca razmotrilo bi izlazak sa samohranim roditeljem, dok njih 16 posto kaže da im to nikad ne bi bila opcija.
 

Pročitajte više