Paris Hilton otkrila ime koje je odabrala za buduću kćer i objasnila značenje

U NOVOJ epizodi The Ellen DeGeneres Showa u četvrtak, Paris Hilton je govorila o tome kako bi htjela imati dvoje ili troje djece, a otkrila je i da je već odabrala ime za djevojčicu. "Djevojčica će se zvati London Marilyn Hilton Reum", kaže ona, objašnjavajući značenje nadimka. "Marilyn po mojoj baki, London jer je to moj omiljeni grad, a mislim da Paris i London zvuče slatko zajedno."

Hilton, koja se udala za biznismena Cartera Reuma na trodnevnoj ceremoniji u studenom kaže da, iako zna kako želi nazvati svoje drugo dijete, neće ipak odati tu tajnu. "Neću još reći jer se bojim da će netko ukrasti ime", rekla je voditeljici. Također je rekla da ne poznaje nikoga s tim imenom i našalila se da ga želi zaštititi.

Unatoč tome što je DeGeneres pokušavala pogoditi ime, za koje Hilton potvrđuje da je i naziv jedne države ili grada, reality zvijezda je ostala pri odluci. Ranije ovog tjedna, Hilton je govorila za E! News' Daily Pop da je imati djecu jedan od njenih prioriteta, kao i da se nada imati blizance.

Pročitajte više