Paris Hilton tvrdi da je spremna za majčinstvo: Želim blizance, dječaka i djevojčicu

Foto: Profimedia

PARIS HILTON je za E! News' Daily Pop u ponedjeljak izjavila da je spremna za majčinstvo, naglasivši da je imati dijete definitivno jedan od njenih prioriteta. "Jedva čekam", podijelila je, otkrivši da bi voljela dvoje ili troje djece.

Hilton se udala za poslovnjaka Cartera Reuma u trodnevnoj ceremoniji u studenom. Mladenci su potom uživali u medenom mjesecu koji je trajao sedam tjedana. "Ne mogu biti sretnija, on mi je jednostavno sve", rekla je Paris, podijelivši da je njezina proslava bila "ostvarenje snova o vjenčanju iz bajke".

Dodala je da je Demi Lovato pjevala I Will Always Love You, a svadba i proslava također su uključivale zabavu na pristaništu Santa Monice. Hilton je priznala da joj je trebalo neko vrijeme da se navikne da ona i Reum jedno drugo zovu muž i žena.

"Samo da kažem da mi je taj izraz u početku bio vrlo čudan, ali bili smo zajedno 24 sata dnevno, pa sam se ionako cijelo vrijeme osjećala kao da smo bračni par."

Prijateljica Kim Kardashian upoznala je s IVF-om

U siječnju 2021. Hilton je otkrila da je započela proces potpomognute oplodnje (IVF), pohvalivši Reuma što je pun podrške. Hilton je tijekom podcasta The Trend Reporter rekla da je počela istraživati mogućnosti IVF-a jer je to "jedini način" na koji je mogla jamčiti da može imati "blizance koji su dječak i djevojčica".

"Radili smo IVF tako da mogu odabrati blizance ako želim", podijelila je Hilton, objašnjavajući da joj je dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian otkrila tu opciju. "Nisam ni znala bilo što o tome", rekla je.

Pročitajte više