Popularna influencerica se skinula i pokazala tijelo nakon što je rodila dvoje djece

AUSTRALSKA fitness influencerica Emily Skye godinama govori o važnosti body-positivity pokreta. I čini se da prakticira ono što savjetuje drugima.

Majka dvoje djece skinula se u bikini i drugim novopečenim majkama poslala inspirativnu poruku.

"Mnogi vjeruju da djeca unište tijelo. Ne mislim da je to istina. Tvoje tijelo nije uništeno, samo je drugačije", napisala je.

Skye je drugo dijete, sina Izaaca, rodila u lipnju 2020.

"Samo zato što se vaše tijelo promijenilo i možda više nikada neće biti isto, ne znači da niste fit, snažne ili predivne. Fokusirajte se na ono što tijelo radi za vas svaki dan, a ne na to kako izgleda ili na ono što ne možete promijeniti", nastavila je.

Iako smatra da je svako tijelo nevjerojatno i predivno te da ga treba slaviti, svjesna je da nije uvijek lako gledati tako na sebe.

"Želim da moja trogodišnja kći Mia voli svoje tijelo bez obzira na sve i da se ne uspoređuje s drugima ili stremi ka savršenstvu, kao što sam ja. Najbolji način da pomognemo djeci je da ih vodimo vlastitim primjerom. Budimo blagi prema sebi, volimo sebe i svoja tijela. Sve počinje s nama", zaključila je.

Iako je stvorila vojsku fanova zahvaljujući body-positivity porukama, Skye je priznala da se u prošlosti borila s vlastitom tjelesnom slikom. Trebalo joj je puno vremena da promijeni način razmišljanja i da ponosno pokaže svoje tijelo sa svim njegovim vrlinama i manama.

Pročitajte više