Poznat je najvjerojatniji datum rođenja bebe Meghan Markle i princa Harryja

Foto: Instagram

OTKAKO su Meghan Markle i princ Harry u listopadu prošle godine objavili trudnoću, cijeli svijet pokušava doznati nosi li djevojčicu ili dječaka, koje će ime nadjenuti bebi i koji je predviđeni termin porođaja.

Sve te informacije kraljevski par vješto skriva od javnosti, ali kladioničari pomno prate svaki njihov pokret i temeljem toga donose svoja predviđanja.

Iz Kensingtonske palače su objavili da će se kraljevska beba roditi u proljeće, a neki su zaključili kako je riječ o drugoj polovici travnja ili prvoj polovici svibnja. Dodatne špekulacije da je termin porođaja sve bliži, potaknuo je službeni Instagram profil vojvode i vojvotkinje od Sussexa otvoren prošloga tjedna.

Prema kladionici Paddy Power, najveće šanse za rođenje kraljevske bebe su u tjednu koji počinje u ponedjeljak 22. travnja. Drugi najpopularniji termin je tjedan od 29. travnja, a najmanje šanse kladioničari uplaćuju na tjedan od 6. svibanj. Šanse da rodi u ovom tjednu su 5:1.

Ako beba stigne na svijet 21. travnja, rođendan će slaviti istog dana kada i njegova prabaka kraljica Elizabeta. Šanse da se ovo dogodi, prema Paddy Poweru, su 7:1.

Što se imena tiče, za djevojčicu i dalje vodi Diana, a slijedi je Grace, dok je u slučaju dječaka najpopularniji odabir među kladioničarima ime Charles.

Pročitajte više