Princ William susreo se s dječakom koji je ostao bez mame i tješio ga toplim riječima

Foto: Profimedia

VOJVODA od Cambridgea, koji je izgubio mamu u dobi od 15 godina, suosjećao je s ožalošćenim 11-godišnjim dječakom Deaconom Gloverom, čija je majka umrla prošle godine, nakon što su se prošli tjedan sreli pri obilasku zajednice.

Princ je razgovarao s dječakom i njegovom prabakom, Carole Ellis, došavši u društveni centar koji pomaže ljudima koji se bore sa siromaštvom, beskućništvom, ovisnošću ili drugim problemima.

William je 11-godišnjaku, čija je majka Grace imala samo 28 godina kad je umrla, rekao da će s vremenom postati lakše. Također ga je upitao: "Osjećaš li da možeš pričati o svojoj mami?" Na to je dječak kimnuo potvrdno.

Obraćajući se pun nježnosti, William je potom dodao: "Teško je, ali postaje lakše, obećavam ti. Postat će lakše." Razgovarali su i o nogometu jer je Deacon ponosno nosio majicu nogometnog kluba Burnley.

William ga je pitao o Burnleyjevim nogometnim izgledima i ispričao mu da je princ Charles postao navijač tog kluba nakon što je neke od svojih dobrotvornih organizacija usmjerio na rad u matičnom gradu kluba.

Pročitajte više