Rodilju pogodila reakcija primalje na ime djeteta: Samo sam htjela nešto jedinstveno

NEPISANO je pravilo da biste kad netko s vama podijeli ime koje je odabrao za dijete trebali dati pozitivan ili neutralan komentar, pogotovo ako vas osoba ne pita za mišljenje, a najčešće je slučaj upravo takav. Radi se o imenu koje će njegovo dijete nositi cijeli život, imenu koje je odabrao s radošću i uzbuđenjem, a možda proveo i mjesece smišljajući ga.

@mumlifewithebs She was called KAREN 🥴 #foryoupage #mumsoftiktok #fyp #pregnancyjourney #hospitallife #babyboynames #rarebabynames #midwiferytiktok #drama #karen ♬ original sound - Opal_Wells

Jedna britanska majka po imenu Ebony podijelila je video na TikToku otkrivši reakciju primalje na ime koje je odabrala za svoje dijete. Naime, svog sina je odlučila nazvati Bleu, a primalja je neugodno utihnula pa se potom nasmijala ženi koja je ležala u krevetu pored.

Ebony se osjetila uvrijeđeno i smatra da takva reakcija nije bila primjerena. Objavom videa izazvala je pratitelje na reakciju, a gotovo svi su je podržali, zaključivši da je primalja bila nepristojna, a velik broj njih je bio oduševljen imenom.

Objasnila je da su prvo planirali nazvati dječaka Arthur, ali kako je vrijeme prolazilo, to im se ime sve manje sviđalo. Nije bilo dovoljno jedinstveno pa je ona preko aplikacije za dječja imena došla do ideje da ga nazove Bleu. Pratitelje je zanimalo kako se izgovara, a ona je objasnila da je izgovor isti kao i naziv za plavu boju, samo se drugačije piše.

"Kada sam prvi put vidjela ime Bleu, pomislila sam, 'malo čudno ime... kao da je malo glupo', ali onda nisam mogla prestati razmišljati o njemu, zaljubila sam se u njega i svidjelo mi se puno više nego Arthur."

Pročitajte više