Roditelji djevojke (21) nikad nisu bili strogi. Evo kako je to na nju utjecalo

Screenshot: TikTok

Ako ste imali stroge roditelje, vjerojatno ste u nekom trenutku poželjeli više slobode. Što onda žele djeca roditelja koji nisu bili pretjerano strogi? Djevojka iz Cape Towna u Južnoafričkoj Republici, stara 21 godinu, postala je viralna nakon što je izjavila da su njezini blagi roditelji krivi za njezin nedostatak interesa za zabavu u odrasloj dobi.

U snimci koju je podijelila na TikToku, mlada žena sjedi na kauču i gleda serije dok pijucka čaj, umjesto da je vani i tulumari kao većina njenih vršnjaka.

"Tvoji roditelji nikada nisu bili strogi, pa sada imaš 21 godinu i subotom piješ zeleni čaj s medom i gledaš Modernu obitelj", napisala je.

@izzylivesinsa #foryou ♬ remember you - Dominurmom

Video je skupio 6.2 milijuna pregleda i 924 tisuće lajkova. Mnogi su se složili s autoricom viralnog videa.

"Moji roditelji nisu bili strogi, a sada me svaki vikend pitaju planiram li izaći i zabaviti se. Kad kažem ne, pitaju me zašto ne", komentirala je jedna osoba.

"Ovo je tako stvarno. Imam 19 godina i osjećam se kao umirovljenik", dodala je druga.

Istraživanje koje je proveo Pew Research Center među 3757 američkih roditelja s djecom mlađom od 18 godina pokazalo je da se oko 45 posto američkih roditelja 2023. godine identificiralo kao prezaštitnički nastrojeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.