Roditelji djevojke (21) nikad nisu bili strogi. Evo kako je to na nju utjecalo

Screenshot: TikTok

Ako ste imali stroge roditelje, vjerojatno ste u nekom trenutku poželjeli više slobode. Što onda žele djeca roditelja koji nisu bili pretjerano strogi? Djevojka iz Cape Towna u Južnoafričkoj Republici, stara 21 godinu, postala je viralna nakon što je izjavila da su njezini blagi roditelji krivi za njezin nedostatak interesa za zabavu u odrasloj dobi.

U snimci koju je podijelila na TikToku, mlada žena sjedi na kauču i gleda serije dok pijucka čaj, umjesto da je vani i tulumari kao većina njenih vršnjaka.

"Tvoji roditelji nikada nisu bili strogi, pa sada imaš 21 godinu i subotom piješ zeleni čaj s medom i gledaš Modernu obitelj", napisala je.

@izzylivesinsa #foryou ♬ remember you - Dominurmom

Video je skupio 6.2 milijuna pregleda i 924 tisuće lajkova. Mnogi su se složili s autoricom viralnog videa.

"Moji roditelji nisu bili strogi, a sada me svaki vikend pitaju planiram li izaći i zabaviti se. Kad kažem ne, pitaju me zašto ne", komentirala je jedna osoba.

"Ovo je tako stvarno. Imam 19 godina i osjećam se kao umirovljenik", dodala je druga.

Istraživanje koje je proveo Pew Research Center među 3757 američkih roditelja s djecom mlađom od 18 godina pokazalo je da se oko 45 posto američkih roditelja 2023. godine identificiralo kao prezaštitnički nastrojeni.

Pročitajte više