Roditelji iz Srbije kćeri organizirali proslavu rođendana, provela ju je u suzama

PROSLAVA 12. rođendana djevojčice Diane rastužila je mnoge. Roditelji su sve pripremili, pozvali 16 djece, ali na kraju se pojavilo njih samo troje.

"Od 16 djece, 13 potvrdilo dolazak na rođendan. Došlo ih je samo 3. Navodno se pakiraju za godišnji, iskrslo im je planinarenje, a nekima je i kasno bilo doći od 14 do 17 sati. Nitko nije javio da se kulturno ispriča. Iznajmljen prostor, klopa, kućno kino, velika torta.. Sve to je nebitno. Ne mogu vam opisati tugu djeteta. I kako da djeca ovdje sklapaju prijateljstva, vole se i poštuju međusobno", upitala je majka iz Srbije koja s obitelji živi u Švicarskoj. 

Fotografija torte s ispisanim imenom Diana i brojkom 12 skupila je 4800 lajkova te je tužna priča koja stoji iza nje podijeljena 324 puta. 

Brojni tviteraši priznali su da ih je priča rastužila pa djevojčici čestitali rođendan i pokušali utješiti njenu majku.

"Ima nas još takvih sa slikom s 8. rođendana, sestra, ja i torta", "Tko je došao, taj je pravi. Idemo dalje", "Sve je to stav njihovih roditelja. Vjerujem da je bilo i djece koja su plakala jer im nije dozvoljeno da idu na rođendan. Malo nas je, al’ smo govna", "Ništa ne boli roditelja kao tuga na licu njegovog djeteta. Bit će još rođendana, objasnite joj da su godišnji odmori, ali kad bude bila velika, njen rođendan će biti glavni hit", komentirali su ljudi.

Pročitajte više