Sa šest godina proglašena je najljepšom, sa 17 je ponovno osvojila titulu

Foto: Instagram

KAŽE se da je ljepota u očima promatrača, ali natjecanja ljepote ipak su realnost i često se objavljuju liste najljepših i najpoželjnijih. 

Tako je Thylane Blondeau sa samo šest godina proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a danas, 11 godina kasnije, ponovno se našla na listi stotinu najljepših lica svijeta prema izboru TC Candlera. Uvjerljivo je pomela konkurenciju i zauzela prvo mjesto.

“Ne mogu vjerovati. Hvala TC Candler i svima koji su glasali. Nikad nisam mislila da ću biti broj jedan”, podijelila je sretne vijesti za svojih 2,6 milijuna pratitelja na Instagramu.

Izbor za najljepše lice postoji od 1990., a ranije pobjednice su bile Michelle Pfeiffer, Meg Ryan, Nicole Kidman, Keira Knightley, Kate Beckinsale i mnoga druga poznata imena.

Inače, riječ je o kćeri umirovljenog nogometaša Patricka Blondeaua, a koja ima prilično kontroverznu karijeru modela. Sa samo četiri godine nosila je modnu reviju Jean Paula Gaultiera, a dvije godine kasnije se pojavila na naslovnici časopisa Vogue Enfants.

S deset godina je bila najmlađi model koji je ikada pozirao za Vogue Paris, a lansirala je i vlastitu liniju odjeće.

Pročitajte više