Savjetnica za dojenje pokazala kako umiriti uplakanu bebu i pomoći joj da podrigne

Foto: Pexels

NIŠTA nije gore od bezuspješnih pokušaja da umirite uplakanu bebu. I baš kada ste mislili da ste iscrpili sve mogućnosti, savjetnica za dojenje Danielle Gauss na TikToku je podijelila kako jednostavno držanje može pomoći u sekundi. Prema Gauss, postoji položaj koji bebama pomaže da se smire i podrignu nakon hranjenja.

"Ovaj položaj podsjeća beba na vrijeme kada su bile u maminoj maternici", rekla je pa pokazala kako bebu staviti u taj položaj.

Ruku je prvo stavila na bebina prsa, dok joj drugom pridržava glavu. Potom prima njezina koljena i prisloni ih na bebina prsa, a njezinu stražnjicu oslanja na svoj trbuh. Gauss potom počne poskakivati, čime oponaša osjećaj koji mama stvara dok je beba u maternici. U roku od par sekundi, beba se umiruje i prestaje plakati.

@theboobyfairy #missionimpossible #fussy #colic #burpingbaby #babywhisperer #acupressurepoints #happybaby #calmbaby #boobyfairy ♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) - Dominik Hauser

"Pogodili smo sve umirujuće točke pa je to najlakši način da umirite bebu. Ova tehnika je i odličan način da pomognete bebi da podrigne, koristeći prirodne akupresurne točke za smirivanje živčanog sustava", napomenula je pa zapanjila gledatelje brzinom djelovanja tehnike.

Video je skupio više od 10 milijuna pregleda, a ako ni ova tehnika ne pomaže, možda bebi pomognete i uspavate je pomoću tehnike japanskih znanstvenika koji tvrde da su pronašli najbolji način da umirite uplakano dijete.

Pročitajte više