Serena Williams snimila reklamu sa snažnom majčinskom lekcijom

Screenshot: YouTube 

SERENA Williams postala je majka prije nepuna tri mjeseca, a već nas uči važnim odgojnim lekcijama, i to putem reklame. 

Ona je majka, ali će više od svega biti i ostati jedna od najtrofejnijih sportašica svih vremena. Iza nje su godine uspješne sportske karijere i čak 23 Grand Slam naslova. 

No, iako sportašica od glave do pete, u videu je Serena i sportašica i majka te nam je u nekoliko minuta, u nježnom razgovoru sa svojom kćerkom Alexis Olympia Ohanian Jr., pružila moćnu lekciju koja je na ovaj način upućena svim mladim curama. 

"Neće me biti briga ako nikada ne uzmeš reket u ruke, ali molim te, draga, molim te da se u ovoj igri života nikada ne prestaneš truditi. Bez obzira na sve", poručila je svojoj djevojčici.

"Kao što je sport naučio i mene, sport će naučiti i tebe, i sve mlade djevojke, da postaneš i ostaneš snažna. U sportu ćeš otkriti koliko možeš postati jaka, koliko tvoje tijelo može postati jako, koliko ćeš sebe moći pomaknuti i druge pogurati da budu jednako snažne kao i ti. Sport će vas povezati, bez obzira na krv, boju kože ili boju dresa vaše momčadi, u sportu ćete pronaći svoje sestre po znoju", dodala je ovoj lekciji života, te misao završila još snažnijom porukom: "Nekad ćeš uspjeti postići zgoditak, nekada nećeš, ali kad zajedno zacrtate ciljeve, zajedno ćete ih i postići. Tako ćeš pronaći motivaciju da stojiš hrabro i uspravno, radiš jače i trudiš se jače, i glasnije se zauzimaš za sebe, bez obzira koji teren izabrala. I zato, draga moja, nastavi igrati. Uvijek nastavi igrati."

Video je ujedno i snažan i nježan, međutim, moramo ipak otkriti da se u videu trebala pojaviti njena kći, ali se malena dan prije snimanja razboljela pa su producenti morali naći zamjenu.
 
No, čak ni tuđa beba nije umanjila nježnost koja izvire iz Serene dok nježno otkriva ovu moćnu lekciju života. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz serena williams, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: serena williams.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više