Sin pitao mamu zašto joj trbuh izgleda čudno, a ona mu dala odličan odgovor

ONAJ tko je prošao trudnoću, zna koliko je teško izgubiti nakupljene kilograme i vratiti tijelo u početno stanje. Važno je zapamtiti da treba voljeti svoje tijelo i prihvatiti ga takvim kakvo je.

Međutim, ovoj mami, koja je tek rodila blizance, stariji sin je najveći kritičar.

Zbunjen izgledom majčinog trbuha, trogodišnji sin Archer pitao je svoju mamu što nije u redu s njenim trbuhom.

Naime, ova mama ima trudničke strije i višak kože koji joj je nastao tijekom trudnoće s blizancima, a njezinom sinu nije jasno što se to dogodilo s maminim trbuhom.

"Jutros me Archer pitao što nije u redu s mojim trbuhom. Rekla sam mu da svaka beba ostavlja trag na mom trbuhu, tako da ni na sekundu ne zaboravim da su nastali unutra i da su sada tu", rekla je Hayley Garnett, sada majka troje djece.

Ispričala je da joj blizanačka trudnoća nije bila nimalo laka.

"Cijelo vrijeme sam bila na lijekovima za mučninu, a trbuh mi je rastao tako brzo da sam imala osjećaj da će se raspuknuti. Posljednji mjesec sam se teško kretala. Bojala sam se kako će moj sin reagirati na to da ćemo dobiti još dvoje djece kojima je potrebna naša pažnja jer smo do sada bili samo nas troje. I nisam bila sigurna kako ćemo si to sve moći priuštiti financijski. Zapravo, još uvijek nisam sigurna. Međutim, bili smo jako uzbuđeni i imamo veliku sreću što smo dobili ovako nevjerojatan dar, dvije prekrasne curice odjednom", ispričala je Hayley.

Njen sin se polako privikavao na to da je postao stariji brat, a sudeći prema fotografijama koje je objavljivala na Instagramu, odlično se snašao u novoj ulozi.

Pročitajte više