''Spasite mene, a ne bebu'': Mama objavila kontroverzni video pa podijelila mišljenja

JEDNA od najvjerojatnije najtežih životnih odluka mnogih budućih mama jest spasiti svoj život ili život svog nerođenog djeteta, u slučaju da dođe do bilo kakvih komplikacija opasnih po život. Shelbie Lenora, mama dvoje djece koja upravo čeka svoje treće,  našla se na udaru kritika nakon što je podijelila svoje stajalište o tome što bi učinila da mora birati između vlastitog života i života svoje bebe tijekom poroda.

@shelbielenora & my husband agrees #momsoftiktok #saveme #witch ♬ original sound - Kenzie K🫧

U kontroverznom TikTok videu koji već sada ima više od dva milijuna pregleda mama je objasnila da je razlog njene odluke taj što osjeća odgovornost prema svojoj ostaloj djeci. S obzirom na to da je ovakva odluka općenito vrlo diskutabilna, nije ni čudo što je njezin video postao mjesto burne rasprave pratitelja od kojih su jedni bili šokirani njezinim razmišljanjem, dok su je drugi u potpunosti podržali.

''Razumijem te u potpunosti. Da nemam druge djece, moj odgovor bi najvjerojatnije bio neka liječnici spase dijete, ali ovako i sama osjećam veliku odgovornost prema mališanima koje imam kod kuće'', napisala joj je jedna mama.

Međutim, bilo je i onih koji su oštro osudili stav ove trudnice.

''Bez obzira na to što mnogo ljudi podržava ovakvo razmišljanje, izgubiti dijete i onda živjeti s tom spoznajom najteža je stvar koju sam ikad morala doživjeti. Netko tko nije doživio nešto takvo ne može ni komentirati ovaj video'', napisala je druga mama.

''Mislim da osobno ne bih mogla živjeti s ovakvom odlukom, radije bih da mi se dijete rodi'', misli treća.

Pročitajte više