Srcedrapajuća fotografija: Baka pozitivna na covid-19 upoznala unuku preko prozora

MAMA Jessica iz Kanade nedavno je rodila svoje drugo dijete. Dok se ona oporavljala u bolnici, njeni roditelji su se testirali na covid-19 i primili pozitivne nalaze.

Njihovo stanje se popravilo, ali na Uskrs su došli upoznati unučicu. S obzirom na to da još uvijek moraju biti u izolaciji, učinili su to preko prozora, a fotografiju dirljivog trenutka Jessica je objavila na Instagramu.

“Nikad nisam zamišljala da će moji roditelji upoznati moju kćer preko staklenih vrata”, napisala je.

Pojasnila je da ju je brinulo kako će, zbog stanja njenih roditelja, izgledati prvi tjedni nakon porođaja.

“Oboje su dobro, osjećaju se zdravo i prvi tjedni s bebom su uglavnom dobro prošli. Nitko od nas ovo nije očekivao”, nastavila je Jessica.

Kako priznaje, plakala je zbog cijele situacije, zbog svojih roditelja, ali i drugih oboljelih, zabrinuta je, noćima nije spavala. No, cijela situacija je iznjedrila i neke lijepe trenutke.

“Svjedočila sam dobroti potpunih stranaca, nevjerojatno brižnom bolničkom osoblju i primaljama. Osjetila sam ljubav i pomoć s distance. Ova vremena su strašna i teška, ali postoji svjetlo nade. Jesam li planirala da će roditelji ovako upoznati unuku? Nisam. Ali zahvalna sam jer su dovoljno zdravi da je tako vide”, zaključila je.

Pročitajte više