Srpska pjevačica poljubila kćer u usta i izazvala zgražanje fanova: "Bolesno!"

Foto: Instagram

ANA Nikolić je jasno poslala poruku svima da je ne zanimaju njihovi stavovi.

Naime, samo dan nakon što je David Beckham po tko zna koji put izazvao zgražanje javnosti podijelivši s obožavateljima video u kojem ljubi osmogodišnju kćer u usta, isto je napravila i srpska pjevačica Ana Nikolić.

"Najljepši poljubac na svijetu! Moja Tara", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj su u krupnom kadru ona i njena dvogodišnja kći.

Iako je vjerojatno očekivala odobravanje obožavatelja, njena objava je izazvala najviše potpuno suprotnih reakcija.

"Ne ljubiti djecu u usta, nego u obraz", poručila joj je jedna od pratiteljica, a njen komentar je lajkalo više od 60 ljudi u samo tri sata.

"Nije higijenski jer su mali i nemaju formiran imunitet. Može da se prenese ne dao Bog, herpes koji može maloj djeci da bude fatalan. Bakterije iz usta odraslih i djece se razlikuju. Nije ni prirodno ljubiti dijete u usta", objasnila je ista ta pratiteljica svoj stav nakon što su joj mnogi poručili da ne vide ništa pogrešno u ovoj fotografiji.

"Ovakve slike i ovaj trend treba zakonom zabraniti! Djeca se ljube u obraz, a ne u usta!" složila se s njenim mišljenjem još jedna od Aninih pratiteljica.

"Bolesno, ali baš bolesno", napisao je jedan od komentatora.

Upravo je takvih komentara bilo najviše, ali našla se i poneka osoba sa suprotnim mišljenjem.

"Primitivci, i ja svoju djecu poljubim u usta, jer su duša moje duše. Nema mjesta seksualnoj konotaciji kako neki misle", stoji u jednom od komentara.

"Svoju djecu ljubim kako i gdje hoću", zaključila je jedna mama.

Pročitajte više