David Beckham opet razbjesnio ljude videom u kojem ljubi kćer u usta

David Beckham opet razbjesnio ljude videom u kojem ljubi kćer u usta
Foto: Instagram

VICTORIA i David Beckham već su nekoliko puta izazvali pravu pomutnju razmijenivši poljupce u usta sa svojom djecom. U raspravama izazvanima njihovim razmjenjivanjem nježnosti najviše su se isticali oni kojima je to osobito zasmetalo, ali to Beckhame nije navelo da promijene svoje navike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Tako je bivši nogometaš i jučer na svom Instagramu podijelio video u kojem svoju kćer Harper ljubi u usta, a za mnoge je sporna činjenica to što njegova kći više nije mala beba, nego je osmogodišnja djevojčica.

Također, mnogi su primijetili da njihov poljubac traje nekoliko sekundi, što je prema mišljenju pojedinaca ipak predugo.

Čak i stručnjaci imaju podijeljena mišljenja o tome treba li s djecom razmjenjivati ovakve nježnosti. S jedne strane, dječja psihologinja te autorica knjige "Snaga mašte vašeg djeteta" Charlotte Reznick je za The Sun komentirala kako ljubljenje u usta može biti zbunjujuće za djecu. Štoviše, upravo je ona bila jedan od najglasnijih kritičara ovakvog ponašanja Beckhama.

"Kada dijete navrši pet ili šest godina, počinje biti seksualno osviješteno, te mu poljubac u usta može djelovati simulirajuće. Ljudi to možda ne vole čuti, ali usne su erogena zona te je samim time ovaj čin povezan sa seksualnim uzbuđenjem", objasnila je svoj stav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ipak, dječja psihologinja dr. Fiona Martin nije se složila s njenim mišljenjem.

"To je lijepo. Sve što promiče emocionalnu povezanost je dobro. Sigurno nije neprikladno poljubiti u usta svoje dijete", izjavila je Martin u razgovoru za The Independent još 2017. godine komentirajući jednu od prvih takvih objava Davida Beckhama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara