Supruga Novaka Đokovića otkrila što namjerava učiniti s izdojenim mlijekom

SVAKA mama koja doji zna da svoje mlijeko može smrznuti pa imati obrok za dijete kad ne bude kod kuće. Međutim, smrznuto majčino mlijeko ima rok trajanja, a Jelena Đoković, supruga tenisača Novaka Đokovića, nije uspjela potrošiti sve zalihe, no ne želi ih baciti.

Nakon razmišljanja je došla na ideju da od njega proizvede sapun i kozmetiku. 

“Vratila sam se doma nakon par mjeseci putovanja i pronašla ove smrznute vrećice izdojenog mlijeka. Noći i dani izdajanja i dijelom ne mogu vjerovati da nismo sve potrošili. Sad svi govore da im je rok trajanja prošao i da bih ih trebala baciti, ali jednostavno nisam mogla”, napisala je na Instagramu Jelena, inače majka jednogodišnje djevojčice Tare i trogodišnjeg Stefana.

Tako je odlučila kopirati ideju koju su mnoge majke iskušale i iskoristiti svoje mlijeko za proizvodnju kozmetike. Mnogima je ideja na prvu možda čudna, ali sapunima od majčinog mlijeka neke mame su uspjele izliječiti ekceme i druge kožne probleme. 

''Izgleda kao normalan sapun, ali je mrvicu mekši. Kao kada kupite skup sapun na bazi ulja'', opisala je Joy Evans koja je takvim domaćim sapunom pomogla sinu koji se od šestog mjeseca života bori s kožnim problemima.

Pročitajte više